Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Відпочинковий вікенд: поради, які зроблять ваш відпочинок особливим

Відпочинковий вікенд: поради, які зроблять ваш відпочинок особливим

Дні у Франківську помітно стають коротшими й прохолоднішими. В центрі міста все більше можна побачити людей, які сидять у кав’ярні, п’ють гарячий чай і насолоджуються чарівністю міста. А є й ті містяни, які люблять влаштовувати такі посиденьки вдома.  Піца в Івано-Франківську, різні смаколики й чудово проведення часу забезпечене. 

То ви – саме той читач Інформатора, який обожнює проводити такі вечори вдома?

Пропонуємо вам влаштувати собі ще один чудовий відпочинковий вікенд.

Так, що ж треба придбати в магазині? Може краще щось приготувати, чи взагалі переглянути фільм і піти спати?

Ну, друзі, для максимальної домашньості, гадаємо, без смаколиків не обійтися 😊. До прикладу, вище згадана піца, або ж суші. Солодке? Можуть бути макаруни чи тістечка.

А як щодо ароматерапії? Чому б ні? Аромасвічки стануть у нагоді, оскільки всього один правильно підібраний аромат допоможе максимально розслабитися та насититися енергією. А звичайні свічки в квартирі також допоможуть зробити цей вечір особливим. Головне –  вимкніть світло й пам’ятайте про правила безпеки з вогнем.

Маєте улюблений напій? То зробіть його для себе і насолоджуйтесь цим чудовим смаком.

Ну а тепер переходимо до контенту. Тут вибір дуже великий. Можуть бути фільми, серіали, відеоподорожі або ж ASMR. В останньому випадку ви заплющуєте очі й уявляєте себе десь на березі моря чи в теплому будиночку в засніжених горах, де лише ви, природа і звуки тріскання каміну.

Якщо все ж серденько бажає перелянути фільм, то ось що Інформатор підібрав саме для вас.

Бажаєте просто послухати музику, з’їсти смаколика, скрутитися калачик й заснути? І на цей випадок ми маємо що вам запропонувати.

Читайте також: Відпочинок та релакс: музична добірка від Інформатора.

Маєте що почитати? Це прекрасно. Відкрийте улюблений роман, детектив чи те, що вам допомагає розслабитися. Не забувайте смакувати улюблений напій, слухати музику або ж ASMR й відпочивати.

Можливо ви – музикант і завдяки грі на музичному інструменті отримуєте релакс? Чудово! Беріть свого струнно-клавішно-духового-барабанного друга й легкими звуками давайте вашим думкам можливість заспокоїтися й забути про тривогу. Віддайтеся звукам, які звучать навколо вас.

Ну а коли завершили час з улюбленим відпочинком добігає завершення – кладіть вашу голівоньку на подушку й солодко засинайте.

А на ранок не забудьте про донат захисникам. Будь-яка допомога важлива. Без них ви б не змогли відпочити.

Бажаємо вам чудових вихідних. Проведіть їх з користю для себе.

Читайте також: Куди піти в Івано-Франківську з 25 вересня до 1 жовтня | афіша.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Потрібна реклама? Звертайтеся за номером: +380969896087

Нагору