Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Символ новорічних свят. Скільки в Івано-Франківську коштують мандарини?

Символ новорічних свят. Скільки в Івано-Франківську коштують мандарини?

Мандарини давно стали символом новорічних свят. Щороку перед новорічними святами їх завозять на продуктові ринки, в супермаркети та овочеві лавки. Тож скільки коштують мандаринки в Івано-Франківську? 

Дізнавався Інформатор.

На ринку міста мандаринок надзвичайно багато. Є різні сорти – з кісточками так і без, солодкі, кислі, різних розмірів. Більші мандарини – з Греції, також можна знайти з Туреччини, Іспанії – вони переважно маленькі.

Ціни також різні – все залежить від сорту та країни походження. За грецькі мандарини потрібно віддати від 75 до 120 гривень за кілограм.

Символ новорічних свят. Скільки в Івано-Франківську коштують мандарини?

Іспанські коштують 80-90 гривень за кілограм. За солодкі клементини та без кісточок потрібно буде заплатити в межах 100 гривень за кілограм.

У супермаркеті “Сільпо” ми застали не багато мандаринок. Нам сказав продавець, їх всіх розкупили. Вартість у супермаркеті становить від 39,99 гривень до понад 100 гривень за кілограм.

В “Яблуку” є тільки два види. Турецькі – 99 грн за кілограм, грецькі – 149 грн за кілограм.

У “Sparі” можна придбати іспанські мандарини за 69,90. Нам за 5 мандаринок там вийшло 25 гривень.

Минулого року Інформатор теж писав, скільки коштували мандарини. Так, на ринку клементини можна було купити за 75-85 грн. Маленькі солодкі мандарини коштували 85 грн. Смачні цитрусові з Іспанії – 95 грн за кілограм. Мандарини першого ґатунку в “Сільпо” коштував 65 грн, в “АТБ” –  64,95 грн.

Читайте також: У Франківську виставлять чудотворну ікону Гваделупської Божої Матері

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору