Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

У Франківську 5 зупинок встановлять за майже 1,5 млн грн

У Франківську 5 зупинок встановлять за майже 1,5 млн грн

В Івано-Франківську планують витратити на встановлення зупинок понад 1,4 млн грн.

Повідомляє Інформатор.

Нещодавно ДП “Управління транспорту та зв’язку Івано-Франківської міської ради” оголосило тендер на встановлення зупинок. Очікувану вартість оголосили у 1 497 000,00 грн.

Термін виконання робіт чи надання послуг 27 грудня  —  31 грудня 2023 року. Тендером передбачено встановлення 5 зупинок.

Договір планують підписати з ФОП Ковальчук Ілона Сергіївна. Підприємиця за даними аналітичної системи youcontrol працює з 29 березня 2023 року.

Основний вид діяльності – виробництво будівельних металевих конструкцій і частин конструкцій. Місцезнаходження юридичної особи – місто Калуш. Загальна сума закупівель, в яких перемогла підприємниця, – 3 940 257 грн. Замовниками були ДП “Управління транспорту та зв’язку Івано-Франківської міської ради” та Департамент благоустрою.

Раніше ми писали, що франківська мерія віддала 1,4 млн грн за встановлення зупинок підприємиці без досвіду. Йде мова про цю саму підприємицю. Вона працювала маркетологом великої будівельної компанії “Благо”. Співвласник цієї компанії Іван Криховецький одночасно є членом виконкому міськради. Також відомо, що вищу освіту пані Ковальчук здобула у Санкт-Петербурзі, там і почала кар’єру маркетолога.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: В Івано-Франківську витратять 15 млн гривень на укриття у пульмонологічного корпусу КНП

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору