Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Тельцям на пошуки скарбів, Рибам на фотосесію. Гороскоп на 17 квітня

Тельцям на пошуки скарбів, Рибам на фотосесію. Гороскоп на 17 квітня

На тлі останніх погодних змін більшість прикарпатців відчувають вплив магнітних бур. Хтось намагається самотужки з цим розібратися, хтось звертається до астрології, ми ж вирішили також підготували для вас помічний гороскоп, який стане у пригоді при будь-якій погоді.

Повідомляє Інформатор 

Овен: Сьогодні зорі  рекомендують вам зустрітися з друзями, випити чашку ароматного еспресо, адже 17 квітня у світі відзначають міжнародний день кави.

Телець: Хоч погода й дощова, але вам варто змінити середовище. Можете завітати у туристичне Яремче, походити “Скелями Довбуша” та пошукати його скарби. А зорієнтуватися вам допоможе наш матеріал про те, як місто виглядало колись.

Близнюки: Можете скласти компанію Тельцям та разом пошукати скарби Довбуша.

Рак: Сьогодні саме час подумати про свої фінанси, можливо, навіть про зміну роботи для фінансового добробуту. Якщо раптом надумаєте змінити сферу діяльності, то загляньте у цей перелік актуальних вакансій. Може саме тут є робота вашої мрії.

Лев: Покажіть всю свою силу та закиньте на цей збір більше донатів, ніж зазвичай. Нашим захисникам дуже потрібне авто, тож допоможімо їм разом!

Діва: Забудьте про всі негаразди та одразу після настання сонячної погоди відвідайте Надвірну. До речі, там є кілька цікавих локацій, де можна зіграти пляжний волейбол.

Терези: Зорі дозволяють вам сьогодні побайдикувати, але робіть це з користю. Подивіться мультфільм та пориньте в дитинство.

Скорпіон: Сьогодні вам важливо зайнятися медитацією.

Стрілець: Сьогодні зорі дозволяють вам бути ким завгодно, навіть мером міста, тому може поїхати на інспекцію до “Чубі-Буму” та перевірити, чи засипали щебенем болото, яке нещодавно там утворилося. Про це ми писали тут.

Козеріг: Всі знають, що ви дуже працьовиті та наполегливі, цей день не виняток. Проявіть себе на всі 100 відсотків.

Водолій: Цей день однозначно ваш. Тому можете використовувати його сповна. Можете, пританцьовуючи, поскладати одяг в шафі, помити посуд, помити вікна.

Риби: Внесіть яскравих барв у цей похмурий день. Вам це під силу! Організуйте собі фотосесію у парку Шевченка. Не бійтеся промокнути, бо фото будуть ще атмосфернішими та магічними. Тут ділимося топ локаціями для весняної фотосесії.

Щоб не віщували зорі, якою б не була погода, пам’ятайте, що ваш настрій цілком і повністю залежить від вас. Тож бережіть себе, одягайтеся тепліше та читайте Інформатор.

Христина П’ятнюк

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору