Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Ракам треба міняти долари, дівам – мити вікна: гороскоп на 29 квітня

Ракам треба міняти долари, дівам - мити вікна: гороскоп на 29 квітня

Великдень вже за кілька днів, хтось до нього готується за кілька годин, а хтось за кілька днів. Так чи інакше зараз кожен у метушні, через що можуть з’явитися тривожні думки, щоб цього не сталося ми підготували для вас помічний гороскоп.

Повідомляє Інформатор 

Овен: Тиждень розпочався не так якби хотілося? не засмучуйтеся все буде добре, адже в нашому місті на період Великодніх свят запланована низка цікавих подій, які вам точно допоможуть відволіктися від негативу та набратися натхнення.

Телець: Знаємо, що ви прихильники спорту та всього, що з ним пов’язано. Тому рекомендуємо вам подбати про абонемент в спортзал. Це принесе вам велике задоволення.

Близнюки: Ви вже пишете рецептики страв на Великдень! Знаємо! Ми теж це робимо. Тому якщо ваші страви будуть містити яйця, то за цим посиланням можете дізнатися їхню вартість напередодні Великодня.

 Рак: За кілька днів, а може сьогодні треба буде купляти подарунки для близьких на свята. Тому саме час міняти долари. Дізнатися, актуальний курс валют за останній тиждень можна тут. 

Лев: Оскільки до нас повертається тепло, то можете сміло виходити на прогулянку в місто. Зорі рекомендують вам зробити це якнайшвидше, заодно подивитеся, де ще посадили тюльпани в нашому місті. Може захочете зробити кілька фото на фоні тюльпанів? тут підказка з локаціями.

Діва: Можете приєднатися до Левів. Погуляєте, наберетеся натхнення й підете мити вікна! Бо скоро вже буде Паска.

Терези: Цей тиждень буде для вас продуктивним. Виконаєте все заплановане вчасно, ще й залишиться час на читання. Оскільки у вас настрій борця, тож цього разу для читання підійде книга-спогад  останнього учасника національно-визвольного руху ОУН-УПА.

Скорпіон: Сьогодні ви можете проявити себе ще більше, особливо якщо надішлете на цей збір більше ніж зазвичай, дуже допоможете нашим захисникам.

Стрілець: Пам’ятайте, що ваші домашні улюбленці теж потребують догляду. У них може випадати шерсть. В цьому матеріалі ви зможете знайти поради, які допоможуть попередити випадіння шерсті у вашого кота. Якщо ж ви не маєте кота чи іншого домашнього улюбленця, то саме час подумати над тим, щоб його завести. Тут ми підготували добірку носиків, які стануть для вас найкращими друзями.

Козеріг: Оскільки Великдень не за горами саме час подумати про писанки. Можливо цього року ви захочете розписати її власноруч? Подумайте! Раптом що тут планують провести безкоштовний майстер-клас з розпису писанки.

Водолій: Хоча вихідні вже минули, але це не означає, що не треба відпочивати. Зорі для вас підготували актуальну та корисну добірку фільмів в ютубі.

Риби: Якщо ви дивилися фільм “Довбуш”, то напевно вас зацікавив актор Олексій Гнатковський. Нещодавно він долучився до одного проєкту. Тут ви зможете побачити його в нових амплуа.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас. Тож бережіть себе, вірте в Україну та у наших захисників.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору