Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Ютуб вихідного дня: підбірка від Інформатора

Перед початком робочого тижня радимо вам переглянути новинки українського ютуба. В нашу підбірку потрапили: бізнес (не) для жінок, смачний Франківськ, військові облігації та Донеччина. Приємного перегляду. 

Повідомляє Інформатор.

Відкриває наш перелік матеріал “Бізнес (не) для жінок | ебаут + Юлія Свириденко + Валерія Гузема та експертки гранту СТВОРЮЙ!” 

У цьому півторагодинному відео йтиметься про жінок, кар’єру, цілі та досягнення в бізнесі. Якщо ви давно бажаєте почати свою справу, проте не наважуєтесь — цей матеріал саме для вас як натхнення діяти. А ось де знайти підтримку, партнерок та однодумець у Франківську, читайте в нашому “Інтерв’ю з координатором франківського U&WE Hub Сергієм Максим’юком”.

Оскільки заговорили про Франківськ, то і продовжимо ним. На черзі “Івано-Франківськ — це смачно!”.

Андрій Бєдняков приїхав на Прикарпаття, щоб відвідати найсмачніші страви нашого улюбленого міста! А компанію йому склали Сергій Лиховода та Олексій Гнатковський. До слова, нещодавно франківський актор здивував шанувальник новими образами в уніформах Поліцейського, рятувальника та медика. Це варто побачити!

Далі йтиметься про “ВІЙСЬКОВІ ОБЛІГАЦІЇ: наша фінансова допомога Збройним Силам просто зараз”

Невеликий, але дуже корисний матеріал від Телебачення Торонто. Радимо переглянути усім!

Завершуємо цей перелік “Хащами“.

Тут ви знайдете відповідь на питання: чия це земля? Хоча й так все очевидно — українська. Також ви дізнаєтеся детальніше про міфи, історію сьогодення та майбутнє східного краю. Це цілий фільм тривалістю у годину з реальними людьми, справжніми кадрами та простою оповіддю. Варто переглянути!

Інформатор бажає вам хорошого відпочинку!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору