Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Терезам та Скорпіонам – дивитися Гаррі Поттера: гороскоп на 2 травня

Терезам та Скорпіонам - дивитися Гаррі Поттера: гороскоп на 2 травня

На календарі вже 2 травня, саме так чистий четвер. Приготування до Великодня тривають. Щоб в цій святковій метушні не втратити емоційний баланс ми підготували для вас помічний гороскоп.

Повідомляє Інформатор 

Овен: Зупиніться на хвилинку. Вдихніть! Видихніть, та відправляйтеся підкорювати цей світ. Не забудете захопити з собою гарний настрій.

Телець: Ви настільки сонячні, як цей день, але можете його зробити ще світлішим якщо задонатите на цей мегаважливий збір.

Близнюки: Сьогодні зорі вам віщують максимально лайтовий день, однак ще дещо потрібно підготувати до Великодня. Зорі рекомендують завітати на великодній ярмарок, можливо саме там знайдете все необхідне.

Рак: Піднебесся нагадує вам, що сьогодні чистий четвер. І за доброю традицією в цей день прийнято мити вікна. Якщо мешкаєте в Івано-Франківську, то за цим посиланням зможете дізнатися скільки коштує помити вікна у Франківську перед Великоднем, але поспішіть, бо вільних годин у клінінгових компаніях стає все менше.

Лев: Якщо раптом вам захочеться оновити гардероб перед Великоднем, то можете почати з традиційного українського одягу – з вишиванок. Тут якраз підготували для вас актуальні ціни на вишиті сорочки та сукні.

Діва: Ви у нас любителі автентики тому напевно вас заціквить історія про незвичну традицію гуцулів “Гріти діда”. Цікаво? Тож мерщій дізнаватися, про що йде мова.

Терези: Зорі кажуть, що сьогодні міжнародний день Гаррі Поттера. Тому можете поринути у дитинство та переглянути всіма відому історію хлопчика, який переміг Того-Кого-Не-можна-Називати.

Скорпіон: Можете скласти команію Терезам та приєднатися до перегляду, або прочитання історії про Гаррі Поттера. Тільки довго не засиджуйтеся вам ще паску пекти.

Стрілець: У такі дні повні метушні, так хочеться романтики та лірики. Тут можете прочитати щемливу історію одруження військовслужбовця зі своєю коханою – онлайн.

Козеріг: Ви напевно вже розпланували вихідні, але якщо раптом у вас залишився вільний день, то можете відвідати якусь із цих подій.

Водолій: А ви чули про проєкт U&WE Hub в Івано-Франківську? якщо ні то саме час дізнатися про нього та прийняти участь у вигідному розіграші. Умови тут. 

Риби: Сьогодні погода наче влітку. Виходьте! Місто на вас чекає. До речі фонтан вже запрацював, тому саме час купити улюблений холодний напій та помилуватися “грою води” у фонтані.

Щоб не віщували зорі, якою б не була погода, пам’ятайте, що ваш настрій цілком і повністю залежить від вас. Тож бережіть себе та читайте Інформатор.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору