Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що подивитися в ютубі в неділю: добірка цікавих та корисних програм

Що подивитися в ютубі в неділю: добірка цікавих відео

Сьогодні, у неділю пропонуємо вам нашу нову рубрику — ютуб вихідного дня. Бій Усика, як правильно (не) конфліктувати. Топ корупційні справи та інші новинки українського ютубу далі в матеріалі.

Повідомляє Інформатор 

Про фільм “Будинок слово”. Що з ним не так? 

Це стрічка довкола, якої склався грандіозний ореол очікування. Фільм повинен розповісти про цілу розстріляну та знищену радянською владою генерацію українських митців у 30 роках XX століття.

Також фільм мав показати на скільки важливо боротися з росією, однак щось пішло не так. Що саме? Дивіться у відео.

Вигадки Борщака: Наполеон в Україні, козаки в Дюнкерку, убивство Петлюри, російські ІПСО і гестапо 

Сьогодні не про Степана Андрійовича Бандеру, а про його велику родину. Як вона постраждала від обидвох окупантів України, чому смерть одного з Бандер викликала міжнародний скандал просто у розпал Другої світової війни, і як Бандери опинилися на півдні України — Миколаївщині та Херсонщині — про все це у найближчі 15 хвилин.

Тайсон Ф’юрі — Олександр Усик. Огляд бою | Найкращі моменти. 

Цей поєдинок об’єднав мільйони прихильників боксу у всьому світі в очікуванні неймовірних моментів. Дивіться, як два грізні бійці вступають у ринг, щоб визначити хто ж стане переможцем цього епічного протистояння. Якщо ви ще не бачили цей захопливий бій, то цей огляд на YouTube – ваш найкращий спосіб дізнатися, що відбувалося на рингу.

https://youtu.be/3r2SrIZmqSw

Як правильно (не) конфліктувати| ебаут + Ігор Ларін

У цьому випуску Яся розповідає, як поводить себе в конфліктах і чому не вміє визнавати свою поразку.

Мотричка ділиться, чому не виносить конфліктів та як їх вирішує в особистих стосунках, а Наті пояснює, чому конфліктувати треба.

Щоб дізнатися про природу та шляхи вирішення конфліктів, ми запросили експерта – гештальт-терапевта Ігоря Ларіна.

Що Бісить Вчителя | Руслан Циганков

Курять в 10 років, будують піраміди з парт, а стільці викидають у вікна… Жах! В наші роки такого не було! Чи було?  Руслан Ігорьович прийшов нагадати нам за шкільні часи.

Він нетиповий вчитель: колишній футбольний фанат в татухах, який тепер “ганяє” не за футбольчик, а малих курців по туалетах.

ТОП-корупційні справи: що зараз з Розенблатом, Насіровим, Чаусом та іншими?

За останні 10 років в Україні прогриміло чимало гучних корупційних справ. Це і “діамантові прокурори”, і “бурштинова справа” і розслідування стосовно Насірова, Чауса та Коломойського.

Ці справи були значущими та у свій час стали символом дієвості правоохоронних органів. Однак від старту розслідувань по деяких минуло вже 5-9 років, а вироків по них досі нема.

Наша Світлана Стеценко зібрала ТОП корупційних справ та проаналізувала, чим вони закінчилися для фігурантів. Хто все ж поніс відповідальність і зараз відсиджує покарання — дивіться у блозі.

Лише за першу добу організатори отримали понад 500 заявок — через це сталося надмірне навантаження на сайт і він перестав працювати. Про кого йде мова? 

Олександр Терен: “Моя історія війни – одна з найкращих історій життя” | РОЗМОВА

Олександр Терен розповів, чому ЗАВЖДИ відчував ненависть до росії та чому вирішив піти на фронт добровольцем. А також, про кар’єру письменника та тур Європою з книгою, про балет, кіно та Сару Джессіку Паркер і про те, чому пішов в Stand Up та для чого запустив власний YouTube-проєкт “ВІДВАЛ НІГ”.

Такого обширного і чесного інтерв’ю Сашка ви ще не бачили.

Ласкаво просимо глядачів до перегляду.

Інформатор бажає приємного перегляду та гарного робочого тижня.

Головне фото ілюстративне. 

До теми: “Смерть Сталіна” та інші голлівудські фільми зі згадкою про Україну: ютуб вихідного дня

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору