Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Грошова допомога, ціни на продукти, скандал з франківською студенткою. Що ви найбільше читали у жовтні

Традиційно підбиваємо підсумки місяця. У топ десять публікацій за місяць увійшли статті про грошові виплати, вимкнення електроенергії, ціни на яйця, капусту, про нову розмітку, скандал з франківською студенткою та інші. Про це – у матеріалі. 

Повідомляє Інформатор.

Франківці отримали грошові виплати з нагоди 14 жовтня. Про кого йшла мова та як ці кошти можна було отримати? Про це детальніше ТУТ.

У “Прикарпаттяобленерго” запустили спеціальний чат-бот. Він дає можливість дізнатися про аварійне відключення електроенергії саме за вашою адресою проживання. Як працює чат-бот читайте у статті – Дізнатися про відключення електроенергії можна за допомогою чат-бота – “Прикарпаттяобленерго”.

У ЦНАПах Івано-Франківської ТГ з’явилася нова послуга. Так, можна замовити довідку про наявність у фізичної особи земельних ділянок. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету. Деталі ТУТ.

Цікавили вас і ціни на яйця. Зокрема, про це можна прочитати ТУТ і ТУТ.

Квасити капусту рекомендують з середини жовтня і до зими. Цей продукт багатий на вітамін С, а також В і А. Окрім того, капуста — дієтична, тож можна сміливо її додавати до своїх прийомів їжі. Ми вирішили дізнатися, скільки коштує білокачанна капуста в магазинах і на місцевому ринку. Радимо обирати хрусткі та соковиті великі качани, від яких буде менше відходів. Детальніше читайте у статті – “Середина осені — час, щоб квасити капусту. Скільки коштує овоч цьогоріч на ринку | рецепт”.

Про нову розмітку ми писали ТУТ.

Також серед популярних статей – про франківську студентку, яку вигнали з університету за проросійську позицію.

“Ядерний рюкзак | що і за скільки придбати в разі небезпеки”. У цій статті розповідаємо про те, що має бути в такому рюкзакові, та де це знайти в Івано-Франківську.

У списку найпопулярніших публікацій і новина про те, що у Франківськ привезли хурму. ТУТ читайте деталі.

Дякуємо, що з нами!

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору