Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Смерть, війна та ціни на зуби: що читали франківці у липні?

Цього місяця вам були до смаку наші новини про аварії, смерть людей, загибель військових на війні, ціни на стоматологічні послуги та ситуація з укриттями в Івано-Франківську. 

Інформатор Івано-Франківськ дякує, що ви нас читаєте!

Липневий топ-10 новин виглядає так:

1. У Боднареві сталось ДТП. Що відомо?

Цю статтю франківці прочитали 8 571 раз. 26 липня на Прикарпатті зіштовхнулись дві автівки. Це були транспортний засіб IVECO та мікроавтобус. Чому так вийшло — читайте у статті.

2. Прикарпаття втратило шістьох Героїв

25 липня Франківщина дізналась про смерть Ігоря Ольховича, Руслана Юхненко, Івана Дякова, Федора Рима, Володимира Петрука та Василя Кваснюка. Військові віддано захищали українську землю та полягли у бою з ворогом. Якими вони були ви можете дізнатися у нашому матеріалі, який франківці прочитали 7 310 разів.

3. ДТП неподалік залізничного вокзалу в Івано-Франківську: що сталося?

26 липня у нашому місті зіштовхнулись транспортні засоби на перехресті вулиць Лепкого та Мулика. На місці аварії був ускладнений рух і цю статтю містяни прочитали 4 880 разів.

4. Пломба за 3 тисячі гривень — шокуючі ціни в Івано-Франківську

Дізнатися, де ж за таку суму лікують зуби у місті захотіли 4 872 людини. Ми дослідили ринок стоматологічних послуг і склали топ-7 лікарень, в яких можна поставити пломбу. Ціни стартують від 650 до майже 3,5 тисячі гривень. Де вигідніше полікувати зуби — читайте у нашій статті.

5. Прикарпаття втратило чотирьох захисників

Микола Олійник загинув на Запорізькому напрямку, в районі Гуляйполя, Микола Веприк — до повномасштабного вторгнення працював у міській ритуальній службі, Ігор Вознюк не витримав осколкового поранення, Петро Савойко жив у Снятині. Про кожного з цих Героїв ми знаємо лише кілька фактів, але всі вони зробили все можливе, щоб наблизати Україну до Перемоги. Ця новина зібрала 4 489 переглядів.

6. На Прикарпатті неповнолітній мотоцикліст помер внаслідок ДТП: що сталося?

27 липня недалеко від села Козаківка, Болехівщина, неповнолітній юнак загинув. Він спускався по ґрунтовій дорозі на мотоциклі. Їхав зашвидко та з’їхав з дороги у кювет. Мотоцикл перекинувся і хлопець отримав серйозні травми. Юнак помер на місці події. Цю статтю франківці прочитали 3 932 рази.

7. На Прикарпатті зіткнулися чотири машини – загинула пасажирка

На початку липня, 11 числа, у Калуші сталось жахливе ДТП. Відразу зіштовхнулись 4 автівки. В аварію на об’їзній міста потрапили чотири машини – Peugeot, Nissan Leaf, Mazda та Mercedes-Benz Vito. Mazda і Peugeot були сильно пошкоджені. Відомо, що одна пасажирка загинула. Про цю автотрощу прочитали 3 246 людей.

8. Зачинені під час тривоги. Перевірка укриттів на Каскаді і Позитроні

Так сталося, що повітряна тривога застала Інформатора на мікрорайоні Каскад і там ми почали шукати сховище, яке виявилось закритим. Це укриття помічене на офіційній карті . Знаходиться на Василя Стуса, 17 і на момент тривоги було зачиненим. Інформатор продовжив пошуки і знайшов інше укриття, але там на нас чекав сюрприз…. Який? Читайте у матеріалі, який переглянули вже 3 110 людей.

9. Чи можуть вам залити воду в бак замість пального в Івано-Франківську? Перевіряємо АЗС міста

Ми поспілкувалися із працівниками чотирьох заправок. Представники трьох із них, “Amic Energy”, “OKKO” та “WOG” анонімно розповіли про те, як перевіряють бензин та резервури, а на четвертій, “VT Petroleum”, нам це навіть показали наочно.  Вони щодня перевіряють резервуари з пальним у такий спосіб: метршток змащують спеціальною пастою й опускають у резервуар. Детальніше дивіться у відео, яке зібрало понад 1000 переглядів.

10. ДТП на Прикарпатті: автомобілі серйозно пошкоджені

6 липня у Микуличині зіштовхнувся позашляховик та мінівен, обидві машини сильно постраждали. На місце події прибула карета швидкої допомоги. Про цю ДТП франківці прочитали 2 599 разів.

Також у липні ми зробили для вас кілька цікавих відео-матеріалів. У топ-3 увійшли:

1. За 6.70 чи 24 гривні: чи їстівне найдешевше морозиво в Івано-Франківську?

2. Як живеться франківцям в районі Будівельників | Опитування

3.Подорож у Козакову долину

Дякуємо, що залишаєтесь з нами!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору